День збройних сил України

На передодні Дня Збройних Сил України директори, вчителі та учні комунальних закладів “Харківська гімназія № 137 Харківської міської ради” та “Харківський ліцей № 162 Харківської міської ради” Новобаварського району Міста-героя України Харкова в рамках благодійної акції на підтримку Збройних Сил України “Якщо кожен допоможе – Україна переможе!” передали командуванню інституту набори “Книжка для воїна”.

Вчора, 06 грудня 2023 року, у День Збройних Сил України та День пам’яті святителя Миколая Чудотворця командування навчального закладу привітало на бойових позиціях військовослужбовців танкових і механізованих підрозділів інституту, які виконують завдання щодо оборони нашої Батьківщини. Захисникам передали теплі й щирі привітання від незламних Харків’ян і вручили набори “Книжка для воїна”.
Керівництво інституту дякує всім захисникам за сумлінне виконання своїх службових обов’язків, мужність й самовіддані дії, які вони щоденно демонструють в боротьбі з російським ворогом. В свою чергу командування та особовий склад інституту висловлюють щирі слова вдячності директорам, вчителям та всім учням 137 гімназії і 162 ліцею, які постійно прикладають максимум зусиль й всіляко підтримують військовослужбовців нашого славетного навчального закладу.
Разом переможемо!
Слава Збройним Силам України!
Слава Україні!
Кiлькiсть переглядiв: 28